pátek 10. června 2016

Bolehlav

Čao všem,

dneska bolehlav na stupni 56766554, myslím, že se moje tělo nechce smířit s tím, že teď hodlám cvičit a ne se jen cpát dobrotama. Dnes je to třetí den a je mi na umření, všechno mě bolí. Z postele nedokážu vstát, aniž bych si nedržela nohy a nezhoupla se v kolíbce (bavím sama sebe tímhle vstáváním). Ruce odmítají spolupracovat, takže hrnek kafe držím oběma rukama (jsem fakt takový zoufalec?). Pro ty, co se diví, proč mě všechno bolí - začala jsem cvičit (haha funící lokomotiva je hadra) Jillian Michaels a musím říct, je to záhul! Další vtipnou věcí na tomhle cvičení je, že si nedokážu bez bolesti udělat culík nebo sundat triko, prostě u toho vždycky vypadám jako magor a skuhrám bolestí. 

Nicméně má to i jistou výhodu - při těch bolestech nepřemýšlíte nad blbostma (prací), protože na to prostě není síla, krásně si u toho vyčistíte hlavu (při tom cvičení se fakt nedá uvažovat nad kravinama) a jen se modlíte, kdy už to skončí a jak sakra ta ženská může u toho cvičení ještě mluvit? Další z jednoznačných výhod je cvičení doma - nikdo Vás nevidí (rudoch Veronika), neslyší (možná sousedi slyší to moje funění?), nekecá Vám do toho (když si vypnete zvuk), uspoříte spoustu času s dojížděním někam do prčic, ušetříte penízky (třeba na tapioku?) a budete pak krasavci (tak určitě).


Jak jste jistě viděli, pořídila jsem si knížku Lahodně s Ellou a chystám se o víkendu něco ukuchtit a dát sem pak recenzi a něco málo info :-). Dnešní radost byla bio čokosušenky s kokosem z DMka, kterým jsem prostě neodolala a nutně jsem potřebovala něco na tu mojí bolest(sladké vždycky pomůže žejo). Podotýkám, že jsou to vegan sušenky a jsou úplně úžasné, každý kousek se rozplývá na jazyku a nevěřila bych, že jsou fakt vegan, tak moc jsou dobrý! Kdybych se od nich včas neodtrhla tak sním bez problémů celý sáček (noc je ještě mladá, takže ta možnost tady stále je).


Ráno jsem začala den zdravě- smoothie (jahůdky, banán, ananas, passion fruit), bohužel bez chia semínek, které zbožňuju stejně tak jako tapioku. Pak následovala sváča (mix zeleniny), oběd v podobě nechutného tofu (nic odpornější jsem snad nejedla) a následovala další sváča v podobě jahůdek, no a pak už to šlo do kopru s mýma čoko sušenkama (není každý den hold posvícení).



Mějte se krásně a o víkendu se těšte na článek a recenzi :)

Zdraví bolavá Verča.

Žádné komentáře:

Okomentovat